MOMCOZY - марка № 1 в света на "free hands" помпите за кърма

Създадена преди две години, MOMCOZY се превръща в най-продаваната марка на този тип помпи в Северна Америка, помогнала на над 2 000 000 майки да се освободят от оковите на изцеждането. След успеха на първите представители – моделите S9 и S12, в стремежа да повишат ефективността на изцеждането и да откликнат на обратната връзка на клиенти, се раждат подобрените версии S9 PRO и S12 PRO. Новите модели осигуряват още по-удобно, комфортно и оптимално изцеждане, благодарение на подобрените функционалности и дизайн. Напредъкът на марката не спира до тук – вече е факт и най-иновативният модел сред free hands помпите – MOMCOZY M5. 

Свободни ръце, свободно движение

Помпите MOMCOZY са проектирани така, че да изцеждат сами, поставени в  сутиена. Благодарение на меката силиконова чашка, те прилепват плътно към гърдите и осигуряват изцеждане без ръце, без стърчащи кабели, без необходимост от електричество. Отмятането на домашните задължения, заниманията с детето, разходките, леките тренировки са все неща, които отлично се съчетават с изцеждането, тъй като помпата позволява свободно движение по време на използването ѝ. 

Ръцете са ти нужни само, за да настроиш режима на работа, другото остави на нея.

Изцеждане навсякъде и по всяко време

Поставена в сутиена, помпата MOMCOZY позволява изцеждане навсякъде, където е необходимо. Безшумният мотор я прави удобна за използване, дори в компанията на спящо бебе. Тиха и дискретна помпата отлично се вписва и в най-натоварения график, тъй като осигурява гъвкавост и свобода по време на изцеждането, независимо дали се извършва у дома, на работа или на обществено място. 

Чувствай се удобно да изцеждаш където и когато поискаш.

MOMCOZY M5 - ALL IN ONE - НОВ ПРОДУКТ

Иновации

MOMCOZY M5 съчетава в себе си всичко необходимо за ефективно изцеждане на СПА – ниво. 

Вместо грубо издърпване на зърната нагоре или надолу, технологията  „Baby Mouth“ придърпва зърната под хоризонтален ъгъл, доближаващ се максимално до бебешкото засукване. Тази иновативна технология намалява риска от дискомфорт по време на изцеждане и стимулира ефективно лактацията.

Гъвкавост

Микро вибрационната технология за пълно изпразване на гърдите спомага за лесното освобождаване на каналите при изпомпване. Резултатът от нея – повече кърма, за по-малко време.

Трите режима на работа – Стимулиране; Изцеждане и Смесен, в комбинация с деветте нива на вакуума, правят помпата адаптивна спрямо индивидуалните нужди на всяка майка.

Комфорт по мярка

Фланецът има водещо значение за количеството изцедена кърма.  М5 впечатлява с единствения по рода си 105° ъгъл на фланеца, който не е прилаган на друга помпа за кърма до сега.  Това, което го отличава от останалите, е още по-доброто прилепване към гърдата, без да се притискат млечните канали. Заедно с хоризонталния ъгъл на засмукване и микро вибрациите при изцеждане, M5 се справя безупречно със  ситуациите на недостатъчно мляко и запушени канали по три научни начина.

MOMCOZY S9 PRO

Готова да се превърне в твоята най-вярна помощничка

189 лв.  

MOMCOZY S12 PRO

Избери прекия път към лесното изцеждане

199 лв. 

Избери твоята перфектна помпа за кърма

За любителите на свободата
S9 PRO/S12 PRO DOUBLE

S9 PRO DOUBLE

Прекарай цял ден навън без да мислиш за зареждане. По-големият капацитет на батерията в комбинация с порта за бързо зареждане, осигуряват до 180 минути време в работен режим и презареждане само за 2.5 часа. 

 
 
 
 
 279лв. 

S12 PRO DOUBLE

Подари си максимален комфорт. Със своите 3 режима на работа и 9 степени на вакуума, S12 PRO е готова да пасне на нуждите на всяка майка. Двойно уплътненият фланец подобрява ефективността на „изпомпването“ и намалява времето за изцеждане.

 
309 лв. 

Споделено от клиенти

0
    0
    Количка
    Твоята количка е празнаОбратно към магазина