НИЕ ВЯРВАМЕ, ЧЕ ВСЯКА МАЙКА ЗАСЛУЖАВА НАЙ-ДОБРАТА ГРИЖА

Включи се в нашия GIVEAWAY, за да имаш възможността да получиш професионален отговор на всички въпроси, които те интересуват относно бременността, раждането и следродилните грижи за бебето.  

КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛЯ?

Ще подарим на една от включилите се професионална консултация с акушерката Имир Ибраим, която ежедневно е главен герой в нечий най-важен ден. Консултацията ще се осъществи след допълнителна уговорка, за да е максимално удобно за дамата, която я спечели.

КАКВО ЩЕ ВКЛЮЧВА КОНСУЛТАЦИЯТА?

По време на консултацията ще получиш отговор на всички въпроси, които те интересуват и са свързани с бременността, раждането или следродилните грижи за майката и бебето. Няма ограничения в броя на въпросите, които можеш да зададеш. Ще можеш да се възползваш максимално от знанията и опита на акушерката Имир Ибраим.

КОЯ Е ИМИР ИБРАИМ?

Имир Ибраим е акушерка с 11 години професионален опит, която в момента работи в една от най-големите АГ болници в София. Освен магистърска степен „Акушерство“ , Имир има завършена магистратура „Управление на здравни грижи“. 

Работата за Имир е нещото, което я зарежда и я кара да се чувства пълноценна. В ръцете й са поели първата си глътка въздух хиляди бебета, но  въпреки това енергията и вълнението ѝ при всяко следващо раждане са все толкова големи, колкото при първото в нейната практика. 

Ежедневно Имир помага за оптималното протичане на раждането на всички, които й се доверят и отдава цялата си енергия, за да осигури най-доброто за майките и техните бебета.


ЗАЩО РЕШИХМЕ ДА ПОДАРИМ КОНСУЛТАЦИЯ?

В ерата на безграничната информация, все повече хора се доверяват сляпо на всичко, което прочетат в интернет. Ние смятаме, че по отношение на здравните въпроси, източниците на информация са изключително важни, поради което сме сигурни, че подобна професионална консултация ще бъде стойностна за всеки, който я спечели. 

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИШ?

Instagram

Facebook

0
    0
    Количка
    Твоята количка е празнаОбратно към магазина