Как да стерилизираме аксесоарите на помпата?

*За най-добра стерилизация, моля, почистете и дезинфекцирайте помпата преди първата употреба.

*Компонентите на помпата за кърма, които влизат в контакт с гърдата и кърмата (фланец, колектор за мляко, линкер, предпазител, клапан), могат да се мият ръчно в мивката.

Предпазни мерки: Тялото на помпата, в което се намират електрическите компоненти, трябва да се избърше с дезинфектант с ниска концентрация като етилов алкохол или изопропилов алкохол (70% – 90%).

Необходими консумативи:

・Почистете съда за 100 °C (212 °F) вода

 · Чиста вода

 · Щипки

Миеща се част за пране ・Фланец · Линкер ・Диафрагма · Клапан

Предупреждение: Помпите за кърма са предмети за лична хигиена, предназначени само за един потребител, никога не трябва да се наемат или споделят. Отделете и измийте всички части, които влизат в контакт с гърдата и кърмата веднага след употреба, за да избегнете остатъците от кърмата и да предотвратите развитието на бактерии.

1. Измийте добре ръцете

2. Напълнете тенджера с достатъчно вода, за да покрие всички части. Оставете водата да заври. Поставете части във вряща вода за 5-10 минути.

3. Оставете водата да се охлади и внимателно извадете частите от водата с щипки.

4. Поставете частите върху чиста повърхност и/или кърпа. Оставете всички части да изсъхнат. Съхранявайте сухите части на чисто и хладно място, когато не се използват. Не съхранявайте мокри или влажни части

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Количка
    Твоята количка е празнаОбратно към магазина